25/3 BSP webinar ‘betaalbare woningen, bedrijfsruimten en voorzieningen in de stad’

nieuws

De betaalbaarheid van woningen, bedrijfsruimten en voorzieningen staat in veel stedelijke gebieden in Nederland onder druk. Op donderdag 25 maart geven wij een BSP webinar over dit thema met onze visie op de opgave, lessons learned uit onze projecten en succesvolle praktijkvoorbeelden.

Wij gaan in op actuele en urgente vraagstukken:

  • Hoe stimuleren we betaalbare woningbouw en welke instrumenten en oplossingen kun je daarvoor inzetten?
  • Wat is de meerwaarde van betaalbare kleinschalige bedrijfsruimte in de stad? Hoe behoud je stadsverzorgende en ambachtelijke ondernemers? Welke ontwikkelconcepten zijn haalbaar?
  • Hoe voorkomen we dat de meest winstgevende publieksfuncties de minder winstgevende, maar vaak meer onderscheidende functies, uit de plint drukken?

Graag laten Bureau Stedelijke Planning experts Joris Quaedflieg, Valérie Noordink, Frans Wittenberg en Aart Jan van Duren u zien hoe in gebiedsontwikkeling en beleid betaalbaarheid handen en voeten kan krijgen met concrete oplossingen uit de praktijk voor dit vraagstuk.


Webinar ‘betaalbare woningen, bedrijfsruimten en voorzieningen in de stad’

Donderdag 25 maart 10:00 – 11:00 uur

Inschrijving gesloten

Deelname is kosteloos

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina