Wai Yin Liu projectmanager bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Wai Yin Liu is vorige maand in dienst getreden als projectmanager stedelijke ontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. In deze functie versterkt hij het projectmanagementteam dat werkt aan een breed scala aan project- en gebiedsontwikkelingen bij opdrachtgevers in heel Nederland. Wai Yin is gestart met zijn eerste externe opdracht als project assistent bij de gemeente Noordwijk waar hij zich bezighoudt met diverse ruimtelijke projecten.

Wai Yin behaalde na zijn bachelor Future Planet Studies twee masters aan de Universiteit van Amsterdam: Economic Geography en Urban and Regional Planning. Eerder deed hij al werkervaring op bij Bureau Stedelijke Planning.

Jeanette Kalthof, Manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning: We zijn blij dat Wai Yin na zijn stage het team Projectmanagement heeft versterkt. Deze eerste opdracht bij de gemeente Noordwijk is een uitdagende eerste stap in zijn ambitie om zich te ontwikkelen binnen het vakgebied van stedelijke ontwikkeling.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina