BSP verwelkomt vijf nieuwe consultants

nieuws

Pim Steenbergen, Floor Planken, Ilse de Vries, Rard Claessen en Anouk Nelemans gaan aan de slag als consultants bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. De vijf starten in verschillende teams binnen het bureau en gaan werken aan uiteenlopende opdrachten op het gebied van wonen, werken, winkelen, vrijetijd, gebiedsontwikkeling en projectmanagement.

Pim Steenbergen behaalde zijn Master Human Geography met een Minor Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Eerder was hij adviseur en data analist bij Republiq en werkte hij als student assistent bij Ecorys. Pim gaat bij Bureau Stedelijke Planning aan de slag als adviseur Werken.

Floor Planken is een bekende bij Bureau Stedelijke Planning. Eerder was zij stagiair in team Winkelen & Vrije tijd waar zij nu als adviseur aan de slag gaat. Floor behaalde haar Master Human Geography aan de Universiteit Utrecht.

Ilse de Vries gaat aan de slag als adviseur Wonen. Zij behaalde haar Master Economic Geography aan de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder deed zij ervaring op in het vakgebied tijdens haar afstudeerstage bij de Gemeente Groningen.

Rard Claessen behaalde zijn master Urban Geography aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring op het gebied van marktonderzoek en beleidsadvies aangaande duurzaam toerisme. Rard gaat aan de slag als BSP projectmanager stedelijke ontwikkeling en adviseur.

Anouk Nelemans behaalde haar Master Human Geography aan de Universiteit Utrecht. Eerder deed zij ervaring op bij de gemeente Utrecht op het gebied van vrijetijdseconomie en liep zij stage bij BCI.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “Ik ben blij dat we deze vijf jonge talenten aan Bureau Stedelijke Planning hebben kunnen verbinden om aan onze groeiende opdrachtenportfolio te werken. Ons vakgebied is continue in ontwikkeling en wij groeien graag mee. Jong talent brengt een frisse blik op het vakgebied met zich mee. Bovendien kunnen zij zich bij ons breed ontwikkelen op het vlak van de stedelijke ontwikkeling”. 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina