8/7 Online kenniscall: Mobiliteit

nieuws

Mobiliteit vormt een belangrijk onderdeel binnen onze gebiedsontwikkelingen. Huidige parkeernormen zijn uit de tijd als wij, voornamelijk binnenstedelijk, de woningen willen bouwen die noodzakelijk zijn. Wij moeten denken aan nieuwe mobiliteitsvormen, elektrische voertuigen die bijdragen aan het verbeteren van het milieu, oplossingen die de verkeersdruk verlagen en oplossingen die ervoor zorgen dat wij de openbare ruimte niet ‘kwijt zijn’ aan parkeerplaatsen, maar juist kunnen reserveren voor groen. Maar hoe dan?

Tijdens een online Kennisbijeenkomst van Vastgoedforum Midden-Nederland op donderdag 8 juli 2021 om 16.30 uur geeft Ellen Scholten, Senior consultant winkelen bij Bureau Stedelijke Planning, een korte analyse van de regio. De vraag ‘hoe gaan gemeenten in onze regio om met mobiliteit?’ staat centraal.

Meer informatie over het volledige programma en de online Kenniscall bijwonen? Aanmelden kan via Vastgoedforum Midden-Nederland

 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON Ellen Scholten MSc Ellen Scholten Bureau Stedelijke Planning ellen.scholten@sweco.nl
+31 (0)6 82912347

Deel deze pagina