BSP masterclass: Kom tot een succesvolle subsidieaanvraag voor de transformatie van uw centrumgebied!

nieuws

Transformatie van centrumgebieden. Veel van onze centrumgebieden staan onder druk. De opgave voor de komende jaren is dan ook de transitie van deze gebieden. Om een impuls te geven aan centrumprojecten met een onrendabele top stelt het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat vanaf dit najaar 100 miljoen Euro beschikbaar. Alleen de beste aanvragen komen in aanmerking.

Hoe kom je tot een succesvolle subsidieaanvraag? Dit staat centraal tijdens onze fysieke BSP masterclass op donderdag 9 september 2021. Onze adviseurs Toine Hooft en Ingrid Ploegmakers schetsen de BSP-aanpak afgestemd op de vereisten van de aanvraag. Dit verduidelijken zij met concrete praktijkvoorbeelden en zij nemen u mee in de transformatie-aanpak zoals de gemeente Rotterdam deze de afgelopen vijf jaar heeft opgepakt.

Voor wie?
Deze masterclass is interessant voor iedereen die een subsidievraag voor transformatie van centrumgebieden wil indienen bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat of geïnteresseerd is in succesvolle transformatieprocessen. De masterclass is vooral bedoeld voor beleidsadviseurs en projectmanagers van gemeenten, ontwikkelaars en beleggers.

We mogen weer fysiek bij elkaar komen. We verwelkomen u voor deze masterclass dan ook graag in onze vestiging te Amsterdam*. De kosten voor deelname bedragen € 250,- exclusief BTW per persoon.

Wanneer?
Donderdag 9 september 2021 10:00 – 13:00 uur inclusief lunch

Aanmelden kan via de volgende link:
https://www.stedplan.nl/aanmelden-masterclass-subsidieaanvraag-transformatie-centrumgebieden/

*We houden uiteraard rekening met de dan geldende Corona maatregelen. Mocht een fysieke bijeenkomst niet mogelijk zijn, zullen wij op een digitale bijeenkomst overgaan.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON Drs. Ingrid Ploegmakers MRICS Ingrid Ploegmakers Bureau Stedelijke Planning ingrid.ploegmakers@sweco.nl
+31 (0)6 52057410

Ingrid Ploegmakers is Principal consultant winkelen & vrije tijd bij Bureau Stedelijke Planning. Ingrid heeft ruim 24 jaar ervaring in de retailmarkt.
Deel deze pagina