Rard Claessen projectmanager bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Rard Claessen is deze zomer gestart als projectmanager stedelijke ontwikkeling en adviseur bij Bureau Stedelijke Planning. In deze functie versterkt hij het groeiende BSP projectmanagementteam dat werkt aan een breed scala aan project- en gebiedsontwikkelingen bij opdrachtgevers in heel Nederland. Momenteel speelt Rard onder andere een rol in het opzetten van een ambitiedocument voor de transformatie van winkelcentrum Meerzicht in Zoetermeer.

Rard behaalde zijn master Urban Geography aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring op het gebied van marktonderzoek en beleidsadvies aangaande duurzaam toerisme. Zo onderzocht hij eerder de wisselwerking tussen het toerisme en de woon- en werksituatie op de Albert Cuyp in Amsterdam.

Jeanette Kalthof, manager projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning: “Een nieuwe aanwinst voor het BSP projectmanagement team. Ik ben blij met de komst van Rard, een aanpakker met een frisse blik op het vakgebied. Hij is een welkome versterking van ons team om aan de enorme vraag naar projectmanagers in de stedelijke ontwikkeling te kunnen voldoen. Binnen BSP kan hij zich breed ontwikkelen en wordt hij opgeleid en ondersteund door de adviesteams en zijn collega projectmanagers”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina