Bureau

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Wij leveren hierbij een substantiële bijdrage aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. BSP is een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan.

Integrale advisering, programmering en projectleiding van project- en gebiedsontwikkeling

Vanuit een integrale invalshoek ondersteunen wij overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor hun vraagstukken. Zowel met ‘fact based’ marktanalyses als ruimtelijk functionele programmering en ontwikkelstrategieën voor project- en gebiedsontwikkeling.

Onze specialiteit ligt bij de revitalisatie en transformatie van (winkel)centra en gebiedsontwikkelingen. De integrale aanpak die dit vereist is gebaseerd op onze expertise in:

We stellen hierbij centraal wat nodig is om tot een succesvolle realisatie te komen. Voor de uitvoering beschikken wij bovendien over een team van ervaren projectmanagers.

Compacte duurzame stedelijke gebieden in een gezonde groene omgeving

Wij streven naar de ontwikkeling van compacte duurzame stedelijke gebieden in een gezonde groene omgeving. Vitale centra rond knooppunten van hoogwaardig openbaar vervoer. En vitale kernen in het landelijk gebied met goede voorzieningen in een aantrekkelijk groene woonomgeving. Met vastgoed dat optimaal is afgestemd op de behoeften van de eindgebruikers.

Bureau Stedelijke Planning

Bureau Stedelijke Planning bestaat bijna 25 jaar en heeft vestigingen in Gouda en Amsterdam met zo’n 40 betrokken en gedreven professionals. Het bureau maakt een sterke ontwikkeling door en wij willen deze stijgende lijn in de komende jaren voortzetten.

De directie bestaat uit Pieter van der Heijde, algemeen directeur, en Wouter Vrolijk, directeur financiën en bedrijfsvoering. Het managementteam bestaat uit Toine Hooft, Aart Jan van Duren, Frans Wittenberg, Joris Quaedflieg en Jeanette Kalthof.

 

Aanspreekpunt

dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur en managing consultant Centrum en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is Sociaal Geograaf en heeft 25 jaar ervaring in de stedelijke planning.

Nieuws