A great place to work

Bureau excursie Hamburg 2018

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. 

 

Werkoverleg en Dam tot Damloop

Met circa 35 consultants en projectmanagers zijn we een middelgroot adviesbureau. De onderlinge betrokkenheid is groot. Wij vinden het niet alleen belangrijk om aan interessante projecten te werken die er toe doen, maar ook om in een prettige en inspirerende sfeer onze opdrachtgevers te ondersteunen. De bedrijfscultuur bij Bureau Stedelijke Planning is professioneel, vernieuwend, betrouwbaar, vriendelijk en gericht op kwaliteit en innovatie. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met maar één managementlaag en een transparante en constructieve manier van leidinggeven. De medewerkers hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Professionele ontwikkeling is bij ons een kernbegrip. Dit krijgt vorm door middel van coaching on the job en diverse trainingen. Door de sterke groei van het bureau en het integrale karakter zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een hogere of andere functie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je kan je eigen loopbaan vorm geven.

Onze kantoren zijn op aantrekkelijke locaties gelegen aan het IJ in Amsterdam en in hartje binnenstad van Gouda. Ze bieden een aangename werkomgeving onder het motto: werken met plezier! Tussen de middag lunchen we samen, bij mooi weer op ons terras. Even ontspannen kan met een potje tafelvoetbal of in onze loungehoek. Deze gebruiken we ook voor ontspannen vergaderen of brainstormen. Verder hebben we regelmatig borrels, presentaties, buitenlandse excursies, sportevenementen en een jaarlijks kerstdiner.

Kantoor Gouda en Kantoor Amsterdam tijdens Sail

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.