BSP Masterclasses en Seminars

Bij Bureau Stedelijke Planning weten we wat er speelt in de markt en zitten we bovenop de ontwikkelingen in de wereld van de stedelijke ontwikkeling. Deze kennis willen wij graag met u delen!

Ook in 2021 behandelen we een aantal ‘hot topics’ in een reeks BSP Masterclasses en Seminars. Fysiek of digitaal. Na een reeks online masterclasses in 2020 weten we dat ook deze effectief zijn. We gaan samen met u aan de slag met de uitdagingen, oplossingen en best practices van specifieke dossiers op het gebied van revitalisatie en transformatie van (winkel)centra en gebiedsontwikkelingen. Uiteraard komt onze integrale aanpak hierbij aan bod. Wij bieden praktijkgerichte masterclasses en seminars met de meeste recente vakkennis waarin uw eigen cases aan bod komen. Direct toepasbaar in uw eigen praktijk!

 

Agenda Q1 / Q2 2021

 

21 januari 2021 Digitale masterclass ‘Publiek-private samenwerking’  
In deze masterclass gaan Pieter van der Heijde (algemeen directeur, specialist centrum- en gebiedsontwikkeling) en Dick van der Harst (associate partner gebiedsontwikkeling) in op de vele vormen die een publiek-private samenwerking kan aannemen afhankelijk van de stakeholders in kwestie, eigendom, investeringsnoodzaak en risicoperceptie. Meer informatie en aanmelden

 

18 februari 2021 Digitale masterclass ‘Kansrijke woonzorgconcepten’
Meer informatie volgt In deze masterclass nemen Frans Wittenberg (managing consultant wonen) en Pauline Schijf (consultant wonen) u op interactieve wijze mee in het huidige aanbod woonzorgconcepten, van zelfstandig naar collectief. Ook geven we u tools en handvatten hoe u innovatieve woonzorgconcepten organiseert en stuurt in uw werkgebied. Na afloop bent u goed op de hoogte van het huidige woonzorglandschap en de nieuwste trends. Ideaal voor het opstellen van de woonzorgvisie.

 

maart 2021 Masterclass ‘werklocaties’
Meer informatie volgt

 

25 maart 2021 Masterclass ‘transformatie winkelcentra’
Meer informatie volgt

 

april 2021 Masterclass ‘Airbnb’
Meer informatie volgt

 

Heeft u interesse in een van onze Masterclasses? Wilt u op de hoogte blijven of heeft u vragen?
Neem contact op met Marjolein van den Broek

Een Masterclass liever met uw collega’s als incompany training volgen? Dat kan uiteraard ook!
Neem contact op met Pieter van der Heijde voor de mogelijkheden.