Ontwikkelplan voor bedrijventerrein Willem-Alexander in Roermond

Senior procesmanager Anita van Limpt is in opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV (OML)  en gemeente Roermond gestart met het opstellen van een ontwikkelplan voor bedrijventerrein Willem-Alexander in Roermond. Dit ontwikkelplan komt tot stand in samenspraak met de ondernemers, het parkmanagement, de gemeente, het waterschap en andere stakeholders. Anita begeleidt het proces en stelt het plan voor de toekomst van het bedrijventerrein op. Naar verwachting wordt na de zomer het eerste concept van de startnotitie opgeleverd.

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV (OML) is opgericht door een aantal gemeenten in de regio Midden-Limburg en heeft als doel is het aanspreekpunt en servicecentrum te zijn voor het bedrijfsleven. Hiertoe ontwikkelt, beheert en herstructureert OML de bedrijventerreinen in deze regio.

DATUM CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie