Projectmanagment vestigingsbeleid Brightlands Campus Greenport Venlo

Anita van Limpt van Bureau Stedelijke Planning werkt momenteel als senior projectleider bij Brightlands Campus Greenport in Venlo aan het opzetten van het campusmanagement en het ontwikkelen van een bestemmingsplan met verbrede reikwijdte.

Een bijzondere campuslocatie, die wordt gevormd rondom een aantal bestaande iconen zoals de Innovatoren en Villa Flora en het terrein waar in 2012 de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade plaatsvond. Op deze campus staat gezonde voeding centraal. Een creatieve en vooruitstrevende plek waar MKB, start ups, wetenschappers en studenten hun krachten bundelen en samen werken aan innovaties op het gebied van gezonde voeding. , kweken en telen, alternatieve grondstoffen en voedingsbronnen (meer info Campus Greenport Venlo). In samenwerking met de medewerkers van Brightlands Campus Greenport Venlo en BV Campus Vastgoed Greenport Venlo werkt Anita het vestigingsbeleid uit als onderdeel van het bestemmingsplan en ondersteunt zij bij de ontwikkeling van de campusorganisatie, onder andere door het opstellen van een integraal Vastgoedhandboek met strategische documenten en uitvoeringsstukken.

Voor meer informatie over procesmanagement bij de (her)ontwikkeling van bedrijventerreinen of campusterreinen, kunt u contact opnemen met Joris Quaedflieg via jq@stedplan.nl of 06-12359403.

 

DATUM CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie