Projectmanagement gericht op versnelling en het realiseren van ambities

vakkennis

Projectleiders van Bureau Stedelijke Planning zijn sterk in de initiatief-, haalbaarheid- en ontwerpfase van een project. In het ontwikkelingsproces hebben zij altijd oog voor zowel inhoudelijke creativiteit en plankwaliteit, als haalbaarheid, draagvlak en marktrealisme. Wij benutten hierbij het integrale karakter van ons bureau met projectmanagement en advies onder één dak:

– Bureau Stedelijke Planning levert projectmanagers met een brede en up-to-date inhoudelijke kennis op het gebied van projectontwikkeling, ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling.

– Hierbij worden zij ondersteund door de specialistische kennis van onze teams op het gebied van wonen, werken, winkelen, leisure, maatschappelijke voorzieningen en gebiedsontwikkeling.

– Met als resultaat een versnelling in de processtappen en beperking van risico’s, met oog voor de stedelijke ambities op de langere termijn. Wij werken voor zowel de overheid als private partijen en weten de belangen van beide partijen in het ontwikkelproces een plek te geven.

– Onze projectleiders excelleren in de afstemming tussen het projectteam en de opdrachtgever, en het laveren in politiek en maatschappelijke spanningsvelden om een plan tot uitvoering te krijgen.

Lees hier bijvoorbeeld meer over het project Reeve in Kampen, waar onze projectleider in kort tijdsbestek het proces begeleidde van idee tot bestemmingsplan en samen met het projectteam, de projectmanager IJsseldelta Zuid en ontwikkelaar BPD de besluitvorming in de gemeenteraad ondersteunde. Vanuit de teams wonen, werken en leisure werd daarbij input geleverd ter onderbouwing van het bestemmingsplan, dat in januari 2018 werd vastgesteld door de gemeenteraad.

Meer weten over mogelijkheden van projectmanagement binnen uw organisatie? Neem contact op met Jeanette Kalthof via jk@stedplan.nl of 06-13333149.

MEER INFORMATIE mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina

Projectleiding

Bureau Stedelijke Planning levert projectmanagers met een brede en up-to-date inhoudelijke kennis op het gebied van projectontwikkeling, ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Hierbij worden zij ondersteund Lees meer