Vacature: Projectmanagers die willen groeien

werkenbijbsp

Heb je minimaal een of twee jaar ervaring als (assistent)projectleider in de stedelijke ontwikkeling? Als projectmanager bij Bureau Stedelijke Planning werk je al direct mee aan omvangrijke transformatieprojecten en gebiedsontwikkelingen. Hierbij streven we naar een gezonde, levendige en duurzame leefomgeving. Bij BSP ben je vooral gedetacheerd bij de grote(re) steden in Nederland in combinatie met advieswerkzaamheden voor andere projecten. Bij verschillende gemeenten zul je steeds nieuwe ervaringen op doen. Het persoonlijke contact staat bij ons centraal. Je wordt gecoacht door senior projectmanagers en doorloopt een aantrekkelijk opleidingsprogramma. Zo bouw je brede kennis op van project- en gebiedsontwikkeling en versterk je je projectmanagement en adviesvaardigheden.

 

Werk mee aan een gezonde, levendige en duurzame leefomgeving

Wij hechten veel waarde aan een gezonde en duurzame leefomgeving. In onze adviezen streven we daarom naar intensivering van het ruimtegebruik in een groenblauwe omgeving. Om emissie te beperken vooral rond knooppunten van openbaar vervoer. Voor de levendigheid streven wij hierbij naar multifunctionele gebieden.

Wij geloven dat vooral kwalitatief hoogwaardige projecten in belangrijke mate bijdragen aan een duurzame stedelijke ontwikkeling – ze gaan dan immers veel langer mee. Dit krijgt gestalte door een ruimtelijk functionele programmering die optimaal aansluit op het stedelijk weefsel, een aantrekkelijk ontwerp, gebruik van hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke openbare ruimte. Behoud van cultuurhistorisch erfgoed zien we als een kans.

Doorgroei naar senior projectmanager of consultant
  • Bureau Stedelijke Planning zoekt projectmanagers die willen doorgroeien naar senior projectmanager/consultant gebiedsontwikkeling.
  • Met een studieachtergrond in geografie, planologie, ruimtelijke ordening, Urban Studies of een andere relevante studie pas je goed bij ons.
Aandacht voor jou:

Afwisselende projectmanagementopdrachten bij interessante transformatieprojecten en gebiedsontwikkelingen. Wij werken veel voor grote gemeenten zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere en Leiden.

  • Volop ruimte voor jouw ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt volop de mogelijkheid voor eigen inbreng.
  • Bureau Stedelijke Planning is gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling. Wij leveren zowel consultancy als projectmanagement. Als projectmanager werk je nauw samen met onze adviseurs op het gebied van wonen, werken, winkelen, vrije tijd en gebiedsontwikkeling en draag je bij aan onze advieswerkzaamheden.
  • Op vrijdagen komen onze projectmanagers bij elkaar om te werken aan adviesproducten, voor kennisdeling, opleiding en coaching.
  • Professionaliteit én werkplezier. Onze aanpak is persoonlijk: we luisteren naar je wensen en nieuwe opdrachten gaan altijd in overleg. We bezoeken samen regelmatig aansprekende projecten. Daarnaast organiseren we veel nevenactiviteiten. We zijn een sportief bureau, doen mee aan evenementen zoals een beachvolleybaltoernooi en de Dam tot Damloop.
Interesse?

Meer informatie over de functie? Stuur een email naar Jeanette Kalthof, manager projectmanagement, jeanette.kalthof@sweco.nl of bel 06-133 331 49

Of stuur direct je sollicitatie en C.V. naar jeanette.kalthof@sweco.nl dan verkennen we samen de mogelijkheden in een oriënterend gesprek.

MEER INFORMATIE mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina