Vacature: junior consultant werken

werkenbijbsp

Bureau Stedelijke Planning

Werken aan marktonderzoek en adviseren over de programmering van (gemengde) werkgebieden voor overheden en projectontwikkelaars? Bij een bureau dat tot de top van Nederland behoort en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! 

Heb jij een uitstekend analytisch vermogen en een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling, en voor werken in het bijzonder? En wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Wat ga je doen bij team Werken?

Je komt te werken binnen Team Werken. Samen met je collega’s ondersteun je opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van werken en gebiedsontwikkeling. Dit doen we onder meer met markt- en haalbaarheidsonderzoek, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies, strategische advisering en procesbegeleiding. Binnen het bureau werken we bovendien veelvuldig aan gebieden waar wonen, werken, winkelen en vrije tijd samengaan.

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.

Ook investeren wij in jou. Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, intensieve coaching en neemt deel aan een intern opleidingsprogramma voor de ontwikkeling tot professional in de stedelijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je de beschikking over een notebook en Iphone en ontvang je reiskostenvergoeding, ruime vakantiedagen en vakantiegeld. Bovendien werk je in een inspirerende omgeving in hartje historisch Gouda, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s.

Jouw profiel
  • WO-opleiding, bijvoorbeeld Planologie, Economische Geografie of Stadsgeografie.
  • Goed analytisch vermogen
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
  • Praktische instelling
Laat ons horen waarom jij ons team Werken wilt versterken!

Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 1 december 2021 naar info@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bel of mail met Joris Quaedflieg, managing consultant werken; jq@stedplan.nl of 06-12359403.

Bureau Stedelijke Planning

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. 

MEER INFORMATIE ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning jq@stedplan.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Bureau Stedelijke Planning

Werken bij BSP

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de Lees meer