Vacature: junior consultant werken

werkenbijbsp

Bureau Stedelijke Planning

Werken aan marktonderzoek en adviseren over de programmering van (gemengde) werkgebieden voor overheden en projectontwikkelaars? Bij een bureau dat tot de top van Nederland behoort en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! 

Heb jij een uitstekend analytisch vermogen en een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling, en voor werken in het bijzonder? En wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco) krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Wat ga je doen bij team Werken?

Je komt te werken binnen Team Werken. Samen met je collega’s ondersteun je opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van werken en gebiedsontwikkeling. Dit doen we onder meer met markt- en haalbaarheidsonderzoek, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies, strategische advisering en procesbegeleiding. Binnen het bureau werken we bovendien veelvuldig aan gebieden waar wonen, werken, winkelen en vrije tijd samengaan.

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.
Jouw profiel
  • WO-opleiding, bijvoorbeeld Planologie, Economische Geografie of Stadsgeografie.
  • Goed analytisch vermogen
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
  • Praktische instelling
Wij bieden:

Bij Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco) zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een goed salaris en ontvangt 32 vakantiedagen, een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioensregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel regie. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. We vertrouwen erop dat jij zelf goede en duurzame keuzes maakt.

Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

Laat ons horen waarom jij ons team Werken wilt versterken!

Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 1 mei 2022 naar BSP@sweco.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bel of mail met Joris Quaedflieg, managing consultant werken; joris.quaedflieg@sweco.nl of 06-12359403.

Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco)

Vanuit een integrale invalshoek ondersteunen wij overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor hun vraagstukken. Zowel met ‘fact based’ marktanalyses als ruimtelijk functionele programmering en ontwikkelstrategieën voor project- en gebiedsontwikkeling. Onze specialiteit ligt bij de revitalisatie en transformatie van (winkel)centra en gebiedsontwikkelingen. De integrale aanpak die dit vereist is gebaseerd op onze expertise in wonen, werken, winkelen en vrije tijd. We stellen hierbij centraal wat nodig is om tot een succesvolle realisatie te komen. Voor de uitvoering beschikken wij bovendien over een team van ervaren projectmanagers.

Bureau Stedelijke Planning bestaat 25 jaar en is in 2021 overgenomen door Sweco. In deze business unit werken we met zo’n 35 vaste medewerkers en 25 ZZP’ers, allemaal betrokken en gedreven professionals. BSP maakt een sterke ontwikkeling door en wij willen deze stijgende lijn in de komende jaren voortzetten.

MEER INFORMATIE ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Bureau Stedelijke Planning

Werken bij BSP

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de Lees meer