Vacature: junior consultant winkelen en vrijetijd

werkenbijbsp

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige en innovatieve onderzoeker en adviseur met een WO-opleiding Economische Geografie, Stadsgeografie of Planologie. Heb jij een uitstekend analytisch vermogen en een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling, en voor detailhandel en leisure in het bijzonder? Weet jij jezelf en jouw onderzoeksresultaten zowel mondeling als schriftelijk sterk te presenteren? En wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco) krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Wij bieden

Bij Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco) zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een goed salaris en ontvangt 32 vakantiedagen, een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioensregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel regie. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. We vertrouwen erop dat jij zelf goede en duurzame keuzes maakt.

Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

Detailhandel en Leisure

De teams Detailhandel en Vrije tijd verrichten onderzoek en advies op gebiedsniveau (detailhandelsvisies, portfolioanalyse), op centrumniveau (brancheringsvisies, distributieplanologisch onderzoek, haalbaarheidsstudies) en op objectniveau (vestigingsplaatsonderzoek, locatie-advies). Wij werken voor provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, winkelketens en beleggers.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen!

Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 1 mei 2022 naar BSP@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bel Toine Hooft (managing consultant winkelen & vrijetijd) op 06-22993549 of mail toine.hooft@sweco.nl.

BUREAU STEDELIJKE PLANNING (PART OF SWECO)

Vanuit een integrale invalshoek ondersteunen wij overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor hun vraagstukken. Zowel met ‘fact based’ marktanalyses als ruimtelijk functionele programmering en ontwikkelstrategieën voor project- en gebiedsontwikkeling. Onze specialiteit ligt bij de revitalisatie en transformatie van (winkel)centra en gebiedsontwikkelingen. De integrale aanpak die dit vereist is gebaseerd op onze expertise in wonen, werken, winkelen en vrije tijd. We stellen hierbij centraal wat nodig is om tot een succesvolle realisatie te komen. Voor de uitvoering beschikken wij bovendien over een team van ervaren projectmanagers.

Bureau Stedelijke Planning bestaat 25 jaar en is in 2021 overgenomen door Sweco. In deze business unit werken we met zo’n 35 vaste medewerkers en 25 ZZP’ers, allemaal betrokken en gedreven professionals. BSP maakt een sterke ontwikkeling door en wij willen deze stijgende lijn in de komende jaren voortzetten.

MEER INFORMATIE drs. Toine Hooft toine.hooft@sweco.nl
+31 (0)6 22993549

Drs. Toine Hooft (1967) is partner winkelen & vrije tijd bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is bedrijfseconoom en heeft ruim 20 jaar ervaring binnen het vakgebied.
Deel deze pagina