Vacature marketing- en communicatieadviseur

werkenbijbsp

“Ben jij een denker en een doener die voor een optimale marketingcommunicatie van onze business unit zorgt en onze opdrachtgevers voorziet van communicatieadvies? Dan willen wij graag kennismaken met jou!”
Pieter van der Heijde – directeur Bureau Stedelijke Planning

We zoeken een marketing- en communicatieadviseur voor Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco). Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen van de toekomst. Door advies, programmering en projectmanagement zorgt onze business unit voor een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijk gebied. Als marketing- en communicatieadviseur lever jij hier ook een bijdrage aan.

Het marketing en communicatievak is ontzettend breed. En dat is precies wat jij aantrekkelijk vindt! Je vindt het leuk om onze collega’s te helpen onze expertise en diensten op het gebied van stedelijke planning (commercieel) onder de aandacht te brengen. Zowel intern als extern. Je coördineert en adviseert over de insteek van het uitgebreide BSP masterclass programma. Bureau Stedelijke Planning is recent onderdeel geworden van Sweco. Jij adviseert en ondersteunt ook over deze overgangsfase en hoe we in deze nieuwe situatie optimaal potentiële klanten blijven bereiken en leads kunnen generen. Ook adviseer je collega’s over of werk je zelf mee in communicatie- en participatietrajecten voor onze opdrachtgevers.

Wij zoeken:
·       Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijv. Marketing of Communicatie

·       Vijf jaar relevante werkervaring

·       Ervaring met schrijven, events en/of participatietrajecten is een pré

·       Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

·       Je bent proactief en zelfstandig

·       Je bent sociaal, stressbestendig en hebt een commerciële instelling

Wij bieden:

Bij Bureau Stedelijke Planning, part of Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een goed salaris en ontvangt 32 vakantiedagen, een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioensregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel regie. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. We vertrouwen erop dat jij zelf goede en duurzame keuzes maakt.

Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

Informatie en reacties:

Voor informatie: Mail of bel Marjolein van den Broek, marjolein.vandenbroek@sweco.nl, 06-82904227

Reageren: je kunt je motivatie en CV voor 1 juni 2022 sturen naar Daphne Kleuver-Gijsbers, daphne.kleuver@sweco.nl

MEER INFORMATIE Marjolein van den Broek MSc marjolein.vandenbroek@sweco.nl
+31 (0)6 82904227

Marjolein van den Broek MSc. is communicatieadviseur bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina