Vacature: principal consultant gebiedsontwikkeling

werkenbijbsp

Adviseren over het programma en de ontwikkelstrategie van transformatiegebieden is de kern van deze functie. Met name in de (grote) steden. Bureau Stedelijke Planning is bij tientallen grootschalige gebiedsontwikkelingen betrokken. Door de sterke toename van onze opdrachten zoeken wij een principal consultant gebiedsontwikkeling met meer dan 10 jaar ervaring. Wil jij werken bij een adviesbureau dat tot de top van Nederland behoort, waarbij de mens centraal staat en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan!

WAT GA JE DOEN?

Als principal consultant ga je aan de slag bij het Team Gebiedsontwikkeling en Werken om gemeenten te adviseren over de transformatie van werklocaties naar gemengde woonwerkgebieden. Hierbij staat enerzijds de ruimtelijk functionele programmering van de gebiedsontwikkeling centraal (de wat-vraag) en anderzijds de ontwikkelstrategie om de gewenste transformatie te realiseren (de hoe-vraag). Dit doen we onder meer op basis van onderzoek, strategische advisering, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies en procesbegeleiding. Hierbij betrekken we optimaal de kennis uit de andere teams op het gebied van wonen, zorg, winkelen, vrije tijd en projectmanagement.

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.

Wij investeren in jou! Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Afgezien van een uitstekend salaris en optimale secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je van ons een aanvullende opleiding in gebiedsontwikkeling. Daarnaast intensieve coaching on the job door zeer ervaren consultants gebiedsontwikkeling. Bovendien werk je in een inspirerende omgeving in hartje historisch Gouda, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Volgend jaar gaan wij overigens verhuizen naar Utrecht e.o.

DE MENS CENTRAAL IN EEN GEZONDE, LEVENDIGE EN DUURZAME LEEFOMGEVING

Bij ons staat de mens centraal. Wij hechten daarom veel waarde aan een gezonde en duurzame leefomgeving. In onze adviezen streven we daarom naar intensivering van het ruimtegebruik in een groenblauwe omgeving. Om emissie te beperken vooral rond knooppunten van openbaar vervoer. Voor de levendigheid streven wij hierbij naar multifunctionele gebieden.

Wij geloven dat vooral kwalitatief hoogwaardige projecten in belangrijke mate bijdragen aan een duurzame stedelijke ontwikkeling – ze gaan dan immers veel langer mee. Dit krijgt gestalte door een ruimtelijk functionele programmering die optimaal aansluit op het stedelijk weefsel, een aantrekkelijk ontwerp, gebruik van hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke openbare ruimte. Behoud van cultuurhistorisch erfgoed zien we als een kans.

JOUW PROFIEL

We zoeken een consultant met meer dan 10 jaar ervaring die een volgende stap wil maken en bij wil dragen aan de verdere groei van ons bureau op het gebied van gebiedsontwikkeling. Belangrijk is dat je ruime ervaring hebt met gebiedsontwikkeling. Verder denken we aan:

  • Een ondernemend karakter
  • Een geboren consultant
  • Goede coach voor begeleiding (junior)consultants
  • Analytisch en kwantitatief vaardig
  • Realistisch, innovatief en maatschappelijk betrokken
LAAT ONS HOREN WAAROM JIJ ONS TEAM GEBIEDSONTWIKKELING EN WERKEN WILT VERSTERKEN!

Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 1 december 2021 naar jq@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?

Bel of mail met Joris Quaedflieg, managing consultant Gebiedsontwikkeling en werken, jq@stedplan.nl, 06-12359403

BUREAU STEDELIJKE PLANNING

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. 

MEER INFORMATIE ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning jq@stedplan.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Vacature: Principal consultant werken

De (internationale) economie en de arbeidsmarkt veranderen in rap tempo. Bijvoorbeeld onder invloed van verstedelijking, digitalisering en opgaven op het gebied van klimaatbestendigheid en circulariteit. Lees meer