Vacature: Principal consultant werken

werkenbijbsp

De (internationale) economie en de arbeidsmarkt veranderen in rap tempo. Bijvoorbeeld onder invloed van verstedelijking, digitalisering en opgaven op het gebied van klimaatbestendigheid en circulariteit. Dat vraagt om toekomstbestendige en duurzame werklocaties die passen bij de nieuwe economie.  Word jij ook enthousiast als je kan bijdragen aan deze ruimtelijk-economische opgaven en complexe vraagstukken over de markt voor kantoren en bedrijvigheid. En om bijvoorbeeld te adviseren over de programmering van (gemengde) woon-werkmilieus in transformatiegebieden? Voor zowel de overheid als private partijen te werken? Bij een adviesbureau dat tot de top van Nederland behoort, dat de mens centraal stelt en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je krijgt de leiding over aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat aan de slag bij het Team Werken en Gebiedsontwikkeling en gaat leiding geven aan onze projectteams. Samen met je collega’s ondersteun je opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van Werken en Gebiedsontwikkeling. Dit doen we onder meer met marktonderzoek, strategische advisering, ruimtelijke onderbouwingen, het opstellen van kansrijke programma’s en ontwikkelstrategieën voor werklocaties, ruimtelijk-economische visies, conceptontwikkeling voor gemengde programma’s (wonen-werken) en procesbegeleiding (bijvoorbeeld bij transformaties). Hierbij betrekken we optimaal de kennis uit de andere teams op het gebied van wonen, winkelen, vrije tijd en projectmanagement. Daarnaast heb je een belangrijke rol in de coaching en talentontwikkeling van onze (junior) consultants, het innoveren van onze producten en het verkennen van nieuwe kansen in de markt.

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.

Wij investeren in jou! Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Afgezien van een uitstekend salaris en optimale secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je van ons een aanvullende opleiding op het gebied van Werken. Bovendien werk je in een inspirerende omgeving in hartje historisch Gouda, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s.

DE MENS CENTRAAL IN EEN GEZONDE, LEVENDIGE EN DUURZAME LEEFOMGEVING

Bij ons staat de mens centraal. Wij hechten daarom veel waarde aan een gezonde en duurzame leefomgeving. In onze adviezen streven we daarom naar intensivering van het ruimtegebruik in een groenblauwe omgeving. Om emissie te beperken vooral rond knooppunten van openbaar vervoer. Voor de levendigheid streven wij hierbij naar multifunctionele gebieden.

Wij geloven dat vooral kwalitatief hoogwaardige projecten in belangrijke mate bijdragen aan een duurzame stedelijke ontwikkeling – ze gaan dan immers veel langer mee. Dit krijgt gestalte door een ruimtelijk functionele programmering die optimaal aansluit op het stedelijk weefsel, een aantrekkelijk ontwerp, gebruik van hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke openbare ruimte. Behoud van cultuurhistorisch erfgoed zien we als een kans.

JOUW PROFIEL

We zoeken een consultant met meer dan 10 jaar ervaring. Die een volgende stap wil maken en bij wil dragen aan de verdere groei van ons bureau op het gebied van Werken. Goed thuis zijn in de wereld van ruimtelijke economie en werklocaties en gemakkelijk om gaan met verschillende soorten klanten is een voorwaarde voor succes. Verder denken we aan:

  • Ruime ervaring en een aansprekende visie op het gebied van werklocaties (bedrijven- en kantorenmarkt, nieuwe economie, innovatie multifunctionele concepten)
  • Ondernemend
  • Een geboren consultant
  • Goede coach voor begeleiding (junior)consultants
  • Analytisch en kwantitatief vaardig
  • Realistisch, innovatief en maatschappelijk betrokken
LAAT ONS HOREN WAAROM JIJ ONS TEAM WONEN WILT VERSTERKEN!

Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 1 december 2021 naar jq@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?

Bel of mail met Joris Quaedflieg, managing consultant Werken en Gebiedsontwikkeling, jq@stedplan.nl, 06-12359403

BUREAU STEDELIJKE PLANNING

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers  met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. 

MEER INFORMATIE ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning jq@stedplan.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Vacature: Senior consultant werken

De (internationale) economie en de arbeidsmarkt veranderen in rap tempo. Bijvoorbeeld onder invloed van verstedelijking, digitalisering en opgaven op het gebied van klimaatbestendigheid en circulariteit. Lees meer