Vacature: principal consultant wonen

werkenbijbsp

De opgave voor de woningmarkt in Nederland is omvangrijk en uitdagend. Versnelling, betaalbaarheid, duurzaamheid en vergrijzing vechten om prioriteit. Gaat jouw hart ook sneller kloppen door bij te dragen aan deze uitdagingen en tevens te adviseren over de programmering van (gemengde) woonlocaties in transformatiegebieden? Voor zowel de overheid als private partijen te werken? Bij een adviesbureau dat tot de top van Nederland behoort en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je krijgt de leiding over aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Wat ga je doen?

Je gaat werken binnen Team Wonen en Werken. Samen met je collega’s ondersteun je opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van wonen, werken en gebiedsontwikkeling. Dit doen we onder meer met onderzoek, strategische advisering, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies en procesbegeleiding. Binnen het bureau werken we bovendien veelvuldig aan gebieden waar wonen, werken, winkelen en vrije tijd samengaan. 

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.

Ook investeren wij in jou. Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (vrij reizen OV, opleiding, variabele beloning, notebook, Iphone etc.). Bovendien werk je in een inspirerende omgeving in hartje historisch Gouda, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s.

Jouw profiel

We zoeken een consultant met meer dan 10 jaar ervaring. Die een volgende stap wil maken en bij wil dragen aan de verdere groei van ons bureau op het gebied van wonen. Goed thuis zijn in de wereld van wonen en gemakkelijk om gaan met verschillende soorten klanten is een voorwaarde voor succes. Verder denken we aan:

  • Ruime ervaring en aansprekende visie op het gebied van wonen
  • Ondernemend
  • Een geboren consultant
  • Goede coach voor begeleiding (junior)consultants
  • Analytisch en kwantitatief vaardig
  • Realistisch, innovatief en maatschappelijk betrokken
Laat ons horen waarom jij ons team Wonen en werken wilt versterken!

Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 30 april 2021 naar pvdh@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bel of mail met Pieter van der Heijde, algemeen directeur, pvdh@stedplan.nl, 06-51496248

Bureau Stedelijke Planning

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers  met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. 

MEER INFORMATIE dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina