Vacature: stage / werkervaringsplaatsen

werkenbijbsp

Werken bij Bureau Stedelijke Planning

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste student Sociale Geografie of Planologie (of onlangs afgestudeerde) en heb je een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling? Heb je goede studieresultaten en een sterk analytisch vermogen? Ben je pro-actief, zelfstandig en flexibel en weet jij jezelf zowel mondeling als schriftelijk sterk te presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco) heeft per september 2022 een werkervaringsplaatsen beschikbaar op het gebied van Winkelen & Vrijetijd en per juni 2022 op het gebied van Wonen & Werken. Het betreffen meeloopstages – geen afstudeerstages – bij onze vestigingen in de Goudse binnenstad en direct aan het IJ in Amsterdam.

Als stagiair bij Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco) ga je aan de slag met diverse vraagstukken en projecten in opdracht van overheden (gemeenten, regio’s, provincies), maar ook in opdracht van private partijen (retailers, ontwikkelaars, beleggers). Een mooie mogelijkheid om werkervaring op te doen op de arbeidsmarkt en jezelf te ontwikkelen bij een vooraanstaand bureau. Je wordt begeleid door een ervaren senior adviseur en maakt deel uit van een gezellig en jong team.

Laat ons horen wat jij kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie met CV en cijferlijsten naar BSP@stedplan.nl 

Meer informatie?
Winkelen & Vrijetijd: Bel Aart Jan van Duren op 020-6254267 of mail aartjan.vanduren@sweco.nl

Wonen & Werken: Bel Annemarie van Hees op 0182-689416 of mail annemarie.vanhees@sweco.nl

Over Bureau Stedelijke Planning (part of Sweco)

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. Bureau Stedelijke Planning bestaat 25 jaar en is in 2021 overgenomen door Sweco. In deze business unit werken we met zo’n 35 vaste medewerkers en 25 ZZP’ers. Meer weten? www.stedplan.nl

MEER INFORMATIE dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Bureau Stedelijke Planning

Werken bij BSP

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de Lees meer