Werken bij BSP

werkenbijbsp

Bureau Stedelijke Planning

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan.

We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van:

We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement.

De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer.

Bureau Stedelijke Planning bestaat 23 jaar en heeft vestigingen in Gouda en Amsterdam. Het bureau maakt een sterke groei door en wij willen deze stijgende lijn in de komende jaren voortzetten.

Benieuwd naar onze medewerkers? Klik hier

Benieuwd naar onze vacatures? Klik hier

MEER INFORMATIE dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Vacature: Senior consultant werken

De (internationale) economie en de arbeidsmarkt veranderen in rap tempo. Bijvoorbeeld onder invloed van verstedelijking, digitalisering en opgaven op het gebied van klimaatbestendigheid en circulariteit. Lees meer

Bureau Stedelijke Planning

Vacature: junior consultant werken

Werken aan marktonderzoek en adviseren over de programmering van (gemengde) werkgebieden voor overheden en projectontwikkelaars? Bij een bureau dat tot de top van Nederland behoort Lees meer