Gebiedsontwikkeling

Wembley gebiedsontwikkeling

Hoe ontwikkelt u een bruisend nieuw centrum, een aantrekkelijk woonwerkgebied of een aangename woonbuurt? Bureau Stedelijke Planning denkt graag met u mee. Wij zijn gespecialiseerd in de programmering en ontwikkelingsstrategie van centrum- en gebiedsontwikkelingen. Zowel transformatiegebieden als uitleglocaties. Onze consultants zijn gespecialiseerd in wonen, werken, winkelen, vrije tijd en voorzieningen. Hierdoor kunnen wij deze functies optimaal integreren tot goed functionerende gebieden. Wij stemmen het programma optimaal af op de wensen en eisen van de eindgebruikers en in goede afstemming met gemeentelijk beleid. In de afgelopen jaren was Bureau Stedelijke Planning betrokken bij 25 gebiedsontwikkelingen. Onder leiding van Pieter van der Heijde – met 30 jaar ervaring op het gebied van stedelijke ontwikkeling – werken onder andere Aart Jan van Duren, Toine Hooft, Joris Quaedflieg, Frans Wittenberg, Dick van der Harst en Christine Oude Veldhuis aan een optimale programmering en ontwikkelingsstrategie voor uw opgave.

Voor centrum- en gebiedsontwikkeling kunt u bij ons terecht voor:

 

Aanspreekpunt

dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.

Nieuws

Producten

Marktonderzoek

Behoefte aan inzicht in kansrijke functies en doelgroepen voor uw gebiedsontwikkeling? Wij laten uw stedelijke ontwikkeling optimaal aansluiten op de wensen en eisen van de Lees meer

Strategische advisering

Hoe ontwikkelt u een bruisend nieuw centrum, een aantrekkelijke woonwerklocatie of een aangename woonbuurt? Bureau Stedelijke Planning adviseert u graag op welke wijze uw centrum Lees meer

projecten

vakkennis

Waarom wijk- en stadsdeelcentra aantrekkelijk zijn voor ouderenwoningen

De behoefte van ouderen aan centrumstedelijke woonmilieus vraagt om de ontwikkeling van aantrekkelijke wijk- en stadsdeelcentra met een adequaat pakket aan voorzieningen en ontmoetingsruimte. Ook een optimaal ingerichte openbare ruimte is van groot belang voor de zelfredzaamheid van ouderen. Per wijkcentrum is er in de komende twintig jaar een potentie van 200 tot 400 woningen en in stadsdeelcentra gemiddeld 1.175.