Projectmanagement

Houthaven Amsterdam. Foto: Alphons Nieuwenhuis

Heeft u behoefte aan extra capaciteit voor uw project- of beleidsafdeling? Wij leveren op korte termijn zeer goede en ervaren projectmanagers en consultants. Door onze jarenlange ervaring in de markt van stedelijke ontwikkeling hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van capabele projectmanagers die zeer gedreven zijn om uw project te leiden of te ondersteunen. Ook voor interim-management en consultants op de beleidsvelden wonen, werken, winkelen en vrije tijd kunt u bij ons terecht.

Door hun brede ervaring kennen onze projectmanagers de complexe en gevoelige bestuurlijke besluitvormingsprocessen en de daarbij behorende valkuilen als geen ander. Ze brengen versnelling aan in het proces en zijn resultaatgericht. Ze kunnen daarbij een beroep doen op de expertise van de consultants van Bureau Stedelijke Planning. Zij nemen kennis mee van andere projecten en gemeenten en dragen deze over aan uw eigen project- en beleidsmedewerkers.

U kunt bij ons terecht voor:

Aanspreekpunt

mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.

Nieuws

Producten

Den Haag

Beleidsmedewerkers/Consultants

Bureau Stedelijke Planning levert beleidsmedewerkers en consultants die helpen om uw beleid strategisch vorm te geven, zowel op junior, medior als senior niveau. We hebben Lees meer

projecten

vakkennis