Vrije tijd

Geen standaard aanbod
Vrije tijd is kostbaar. Sinds 1985 is het aantal vrije uren bijna 10% afgenomen; de reële bestedingen namen met een derde toe. We besteden onze vrije tijd graag efficiënt en waardevol! De leisuremarkt vereist een heel andere benadering dan vastgoedsectoren als woningbouw, kantoren of detailhandel. De eindgebruiker is veelal uniek en het vastgoed vaak aangepast aan de specifieke eisen van de exploitant. Kennis van de leisuremarkt, bedrijfsvoering én concept- en locatieontwikkeling zijn essentieel om juiste keuzes te maken. Bureau Stedelijke Planning bundelt kennis en sleutelkandidaten. U bent zodoende verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige, haalbare en gedragen ontwikkeling.

Aanspreekpunt

drs. Toine Hooft th@stedplan.nl
+31 (0)6 22993549

Drs. Toine Hooft (1967) is partner winkelen & vrije tijd bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is bedrijfseconoom en heeft ruim 20 jaar ervaring binnen het vakgebied.

Nieuws

Producten

Projectmanagement en detachering

Heeft u behoefte aan extra capaciteit voor uw project- of beleidsafdeling? Wij leveren op korte termijn zeer goede en ervaren projectmanagers en consultants. Door onze Lees meer

projecten

vakkennis