Werken

Toekomstbestendige en duurzame werklocaties, ruimtelijk-economische opgaven en vragen over de markt voor kantoren en bedrijven. Bureau Stedelijke Planning koerst samen met u naar een inspirerende visie, heldere strategie en een concreet uitvoeringsplan. Wij ondersteunen gemeenten, regio’s, provincies, projectontwikkelaars en eigenaren in het maken van de juiste keuzes. Altijd op basis van gedegen (markt)onderzoek. Elke onderzoeks-en adviesvraag beschouwen we als een unieke uitdaging, die vraagt om maatwerk. Het team maakt gebruik van de nieuwste inzichten en methodes, de brede kennis binnen het bureau en de meest actuele data. Wij hebben veel ervaring met zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. 

U kunt bij ons terecht voor oplossingen op het gebied van:

Aanspreekpunt

ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning jq@stedplan.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant Werken bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.

Nieuws

Producten

projecten

Strategie werklocaties Schiedam

Bureau Stedelijke Planning werkt aan een strategie voor de werklocaties in de gemeente Schiedam. Deze ruimtelijk-economische onderbouwing is onderdeel van de economische visie die parallel Lees meer

vakkennis