Winkelen

U wilt inspelen op de afnemende behoefte aan winkelmeters en sterke centra creëren. Met vitale PDV-locaties en detailhandelsbeleid dat Dienstenrichtlijn-proof is. De winkelstructuur is dynamisch en wordt beïnvloed door veranderingen van consumentengedrag, conjunctuur, retailformules en wet- en regelgeving. Bureau Stedelijke Planning ondersteunt u graag met advisering en uitvoering van vraagstukken in de retailmarkt. Door het integrale karakter van ons bureau zorgen wij hierbij voor een optimale afstemming tussen winkelen, wonen, werken en vrije tijd.

Wij beschikken over een deskundig team waar retailexperts als Aart Jan van Duren, Toine Hooft, Pieter van der Heijde en Ingrid Ploegmakers deel van uitmaken. Wij zijn de adviseur van veel overheden, ontwikkelaars, beleggers en retailketens.

Op het gebied van winkelen kunt u bij ons terecht voor:

Aanspreekpunt

dr. Aart Jan van Duren ajvd@stedplan.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.

Nieuws

Bureau Stedelijke Planning en Sweco gaan samen verder

Kennis en kunde op het gebied van stedelijke ontwikkeling is relevanter dan ooit: de druk op de ruimte, klimaatverandering en de vraag naar woningen leiden tot een complex stedelijk vraagstuk. De gezamenlijke kennis en ervaring van Sweco en Bureau Stedelijke Planning is daarin van onderscheidende waarde.

Meer nieuws

Producten

Centrumvisies

Een stevige centrumvisie draagt bij aan het succes van uw winkelgebied. Bureau Stedelijke Planning beantwoordt voor u de belangrijke vragen voor uw stads- of dorpscentrum Lees meer

projecten

vakkennis